Workshop: Weer met plezier naar je werk!

Een inspirerende workshop waarmee je meteen inzichten krijgt in hoe je conflictsituaties en machteloosheid zelf kan oplossen, zodat jij de regie weer terug pakt over jouw werkplezier.

Je kan zelf iets doen!

Je hoeft niet te wachten op een ander of dat omstandigheden veranderen. Je kan zelf het verschil maken. Hoe mooi is dat? 

Herken je dit?

 • Meningsverschillen, irritaties, onbegrip, en emoties op je werk. Het kost je bakken aan energie maar je weet niet goed hoe je dit kunt omdraaien of hoe je het je minder aantrekt. Het blijft je bezighouden en je raakt uit balans.
 • Je voelt irritaties, strijd en onmacht in het contact met de ander. Misschien heb jij specifiek ‘gedoe’ met een bezoeker, patiënt, collega, arts of leidinggevende.
 • Je worstelt, piekert, slaapt slecht en het laat je niet los. De ander werkt niet echt mee. Je merkt dat je het liefst de situatie of de ander ontloopt en dat is eigenlijk niet wat je wil, maar tja…wat moet je dan?
 • Door al dit ‘gedoe’ ga jij steeds vaker met tegenzin naar je werk. Wéér een lange dag vol spanning en stress. En het knaagt aan je (zelf)vertrouwen en aan jou als mens.
 • Misschien vraag jij je wel eens af of je dit werk nog wel moet blijven doen… Thuis wordt het er ook niet echt gezelliger op en je merkt dat het invloed heeft op je hele leven.

Toch kan het anders.

 

Hoe zou het zijn ...

Als jij weer fluitend naar je werk gaat? Als jij niet meer wakker ligt over bepaalde situaties of dat moeizame contact met de ander? Als meningsverschillen en gedoe mogen blijven bestaan, maar dat jij in je kracht blijft en het contact met patiënten, collega’s en artsen ondanks alles ontspannen blijft? Als jij je zelfverzekerd voelt en kan werken zoals je wilt werken en weer lekker in je vel zit? Als het ‘gewoon’ weer leuk is op je werk?

Klinkt bijna onmogelijke hè, maar het kan echt!

Beetje cliché, maar de sleutel ligt bij jezelf. Jij kan zelf iets doen. Onenigheid, lastige patiënten, meningsverschillen, dilemma’s, moeilijk gedrag, werkdruk en ‘gedoe’ zullen er namelijk altijd zijn. Er tegen vechten of er om heen gaan heeft weinig zin. Wat wél zin heeft, is er zelf anders mee omgaan. Dat jij weet wat je kan doen, zodat jij in je kracht blijft staan. Dat jij iets kunt doen om je eigen werkplezier weer terug te pakken en te behouden. Benieuwd hoe?

Workshop: Met plezier naar je werk

Ik deze interactieve workshop ontdek je een andere kijk wat ruimte geeft tot oplossingen, het gedachtengoed van de transformatieve benadering. Wat zit er precies in de weg en waar gaat het in de communicatie echt over. Zodat JIJ de regie weer pakt. Je zelfverzekerd en gehoord voelt. Met positieve energie je werk kan doen. En ‘gedoe’ kunt ombuigen en zelfs oplossen. Zelfs als de ander of de omstandigheid niet meewerkt. Het bijzondere is dat het ook op jouw omgeving een positieve invloed krijgt.

 

Dit levert het jou op

 • Veel meer energie, want het “gedoe” valt weg
 • Zelfvertrouwen, omdat je weet hoe je met gedoe, onzekerheid en conflicten om kunt gaan
 • Werkplezier, rust en tijd
 • Fijne gesprekken met collega’s, artsen, patiënten en familie en leidinggevende
 • Inzicht in het ontstaan van conflicten en impasses en hoe dit te doorbreken
 • Inzicht in patronen
 • Communiceren over daar waar het echt over gaat
 • Je vrij en tegelijkertijd verbonden voelen
 • Je weet precies wat je moet zeggen om je gehoord en begrepen te voelen
 • Als bonus: je bent (weer) een leukere moeder/partner/zus/vriendin!

Workshopdata

26 augustus
5 september
12 september

Tijd: 19.15 – 21.30 uur
Locatie: Ruinen  (Adres volgt afhankelijk van deelname)
Er is rond de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid

Kosten: €60,- (incl. 20% e-bookkorting)

Bestel hieronder je deelnameticket door je gegevens in te vullen.
Klik op ‘BESTELLEN’.
Je komt daarna in de beveiligde betaalomgeving van iDeal om je betaling te doen.

Je ontvangt per mail een ‘reeds betaald-factuur’.

Er is rond de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid

 

Bestel hier je workshopticket

Totaal: € -

Na bestelling ontvang je binnen 24 uur de bijbehorende factuur.

Wat leer je tijdens de workshop

 • Hoe conflicten ontstaan en hoe je ze in stand houdt
 • Hoe vicieuze patronen ontstaan en hoe je deze kan doorbreken
 • Hoe jij zelf gedoe en conflicten kunt oplossen, zonder dat je ‘de ander’ hierbij nodig hebt en zonder dat jij aan je eigen gevoelens voorbij gaat
 • Hoe je communiceert waar het écht over gaat
 • Je wordt je bewust over wat er allemaal “onbewust” mee speelt
 • Niets is wat het lijkt
 • Dé sleutel naar meer werkplezier en fijn samenwerken

Het fijne aan Josien vind ik, dat zij ook in de zorg werkzaam is, dus weet waar ze over praat en ook haar succeservaringen met je kan delen. Dat schept een band en geeft vertrouwen.

Ik heb gemerkt hoe waardevol het is om anders te kijken en de tijd te nemen bij de patiënt waar het contact moeizaam verloopt. Ik merk ook dat ik nu anders werk en meer bewust ben van wat ik doe.

Dank voor de fijne, leerzame ochtend waarin ik echt helemaal mezelf mocht zijn.

Verlichtend en verbindend.

Inzichtgevend en bevrijdend

Reacties van deelnemers

Blogs

Van angst tot vertrouwen

Van angst tot vertrouwen

Van angst naar vertrouwen Zo ga ik in gesprek met een vrouw. Ze is uitgevallen op haar werk. Ze was onlangs gescheiden. Geen contact meer met haar ex en ook niet met haar verslaafde zoon. Ze voelde zich somber en verdrietig en zag hier geen uitweg meer in. Ze vertelde...

Lees meer
Zie de mens!

Zie de mens!

Mijn late dienst als verpleegkundige in de psychiatrie was begonnen.Er was die dag een nieuwe patiënte opgenomen en ik werd aan haar gekoppeld als persoonlijk begeleider. Tijdens de overdracht kreeg ik de volgende informatie:Patiënte had een suïcidepoging gedaan en...

Lees meer
Authentiek zijn in de zorg en GGZ

Authentiek zijn in de zorg en GGZ

Herken jij ook de worstelingen die je als zorgverlener kan hebben? Wat zeg ik wel en wat zeg ik niet tegen de patiënt/cliënt of mijn collega? We herkennen het allemaal wel. Ik in ieder geval wel. Graag deel ik een ervaring uit de periode waarin ik werkzaam was in de...

Lees meer