Bye bye conflict. Hallo werkplezier!

Lieve zorgverlener!
Hoe fijn is het om eindelijk dat knagende conflict of probleem op je werk op te lossen? Je te bevrijden van ‘het gedoe’ in je hoofd. Zodat je je werkplezier terugvindt, je weer thuisvoelt in je team. En je jouw cliënten de zorg en aandacht kunt geven die ze verdienen. Stel je voor hoe je na zo’n werkdag ontspannen en tevreden thuiskomt, lekker gaat zitten en beseft hoe mooi en zinvol jouw werk is. Kortom: je gelukkig en tevreden voelen met je werk en jezelf.

Wil jij dit ook?
Het kan!

‘Oké… maar hóe dan?’

 

Coaching voor zorgverleners

Ik vertel het je graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek. In deze vrijblijvende coachsessie bespreken we waar je precies tegenaan loopt. Op basis van jouw verhaal krijg je tips en handvatten die je verder helpen.

Workshop voor zorgverleners

Wil jij groeien als mens en als zorgprofessional?
In de workshop Sleutels naar meer werkplezier leer je hoe je zelf de regie krijgt over je gevoelens en je handelen. En dit is een stukje vultekst om
uit te lijnen

Teamsessie conflictoplossing

Ervaar je onrust in je team van zorgverleners?
Ontdek tijdens de teamsessie Meer werkplezier voor zorgverleners hoe jullie als team resultaat kunnen behalen. Een resultaat om samen trots
op te zijn.

Voordelen van coaching

•   Versterkt je zelfvertrouwen
•   Verbetert de samenwerking als team
•   Verbetert je professioneel handelen
•   Levert je meer werkplezier en tevredenheid op

Coach conflictoplossing voor zorgverleners

Ik ben Josien Hanewald-Oudman. In 2016 startte ik mijn praktijk Ik wil anders, Life Coaching en Mediation in Transformatieve Conflictoplossing. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Meppel, waar ook mijn praktijk gevestigd is. Ik sta geregistreerd bij ITCO, de beroepsorganisatie van transformatieve coaches en mediators.

Laten we kennismaken met elkaar! Zodat we daarna samen aan de slag kunnen met het oplossen van je struikelblok. Stap voor stap.

“Fijne, open gesprekken met Josien gehad. 
Ik ben me nu veel bewuster van al mijn gedachtes. 
Heel veel zijn er niet waar. Het zijn oude overtuigingen. 
Door dat besef en ze om te buigen ben ik veel meer in mijn kracht komen te staan en ook rustiger geworden. 
Dank je wel Josien.”

Lieve groet, Marion