Meer werkplezier voor zorgverleners

Lieve verpleegkundige, verzorgende,

Jij bent een bevlogen zorgprofessional. Je houdt ontzettend van je werk, want er bestaat niets mooiers dan anderen helpen! Toch zit je iets dwars. Een probleem of een conflict. Deze moeilijkheid zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit. Het werkplezier ontglipt je en dat maakt je onzeker. Want je wilt je cliënten de beste zorg bieden. Jij gaat voor kwaliteit. Maar op dit moment ben je niet de zorgverlener die je wilt zijn. Deze ongewenste situatie beïnvloedt naast je professionaliteit ook je privéleven, want:

•       Je blijft maar piekeren over iets wat is gezegd of gebeurd
•       Je hebt last van spanningen of sluimerende conflicten op de werkvloer
•       Je weet niet hoe je met meningsverschillen en discussies om moet gaan
•       Anderen aanspreken op hun gedrag kost je veel moeite
•       Je grenzen aangeven vind je moeilijk
•       Je wilt graag opkomen voor jezelf, maar je weet niet hoe
•       Omgaan met moeilijk gedrag en agressie vind je lastig
•       Het lijkt soms of je onzichtbaar bent
•       Het frustreert je dat je niet kunt werken zoals je wilt werken

Herken je het?

Wil jij anders? Het kan écht anders!

Als zorgprofessional ontkom je niet aan stress en werkdruk. Hiermee omgaan kost veel energie. Energie die je liever gebruikt voor het leveren van goede zorg aan je cliënten. Je wilt zó graag meer tijd hebben voor een praatje, voor oprechte aandacht en verbinding. Maar door de obstakels die je tegenkomt schiet dat erbij in. En ondertussen knaagt die onzekerheid over je professioneel handelen.

Weet dat je niet de enige bent met deze gevoelens. ‘Dat kan wel zijn, maar op dit moment voel ik me wel erg alleen in de confictsituatie.’

‘Ik wil het graag oplossen, maar heb geen idee hoe…’

Weer plezier in je werk

Ik kan je helpen weer in balans te komen. Want je kunt alle issues en onvrede oplossen. Echt! Tijdens één van de workshops, teamsessies of individuele coachingsessies ontdek je jouw eigen kracht om tot een duurzame oplossing te komen. Onafhankelijk van anderen en van omstandigheden. Zodat je je werk weer met plezier doet en thuis lekker kunt ontspannen. Kortom: je gelukkig en tevreden voelen.

Conflictoplossing

Elk probleem of conflict valt op te lossen door het onder de loep te nemen. Vragen zorgen voor meer helderheid en inzicht, een objectieve kijk op de zaak. Wat maakt dat je het zo lastig vindt? Wat speelt er nou precies? Hoe ontstaat je machteloze gevoel? Wat communiceer je wel en wat niet? Wat is jouw visie? En wat is de invloed van dit gevoel op je gedrag, werkplezier, op je geluk en welzijn? 

Coach met 20 jaar zorgervaring

Jouw coach bij de workshops, teamsessies
en individuele coachingsessies is Josien: verpleegkundige en transformatief coach. Ik werk ruim 20 jaar in de zorg en weet uit eigen ervaring hoe het is om je werkplezier kwijt te raken door een conflict. Gelukkig vond ik een manier om het op te lossen. Graag begeleid ik je naar een duurzame oplossing. Zodat je je werk weer met plezier doet. En je gelukkig en tevreden voelt.

Gratis proefsessie coaching voor zorgprofessionals

Voordat je investeert in een workshop of teamsessie kun je je inschrijven voor een gratis coachsessie. In dit individuele gesprek van 1 uur bespreek je met mij waar je tegenaan loopt. Op basis van jouw persoonlijke verhaal krijg je tips en handvatten die je verder helpen.

Deze coachsessie is kosteloos en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en bent ook niet verplicht om een workshop of teamsessie te volgen.

Je bent van harte welkom!